Neem gerust contact op

Ik beantwoord graag je vragen!

Vul hier je bericht in

Veelgestelde vragen

Kan Big Damn Heroes me helpen als ik nog niet precies weet wat ik anders wil doen?

Ja, dat kan! Het komt best vaak voor dat iemand weet wat die niet wil, maar niet wat wel. Dan beginnen we gewoon met uitzoeken waar het wringt en wat daar aan te doen is.

Ik word zo snel emotioneel als het over dit soort dingen gaat, is dat niet vervelend?

Het is heel normaal dat je sterke gevoelens hebt over een belangrijk deel van je leven. Sommige mensen zijn daar uitbundiger in dan anderen. Er is geen goed of fout, als je je maar veilig voelt om aan je doel te kunnen werken.

Zit ik meteen vast aan een heel coachingpakket?

Nee, we maken altijd eerst kennis. Daarvoor bellen of beeldbellen we 30-45 minuten. Bij een losse inspiratiesessie is de kennismaking deel van de sessie. Is een heel traject lastig met je budget? Dan kunnen we kijken wie je kan helpen met de kosten.

Ik woon niet in de buurt, hoe kan ik toch hulp krijgen?

Telefonisch of via beeldbellen kan ik ook met je afspreken. Veel oefeningen werken ook prima als je ergens anders bent. Je kunt ook kiezen voor een combinatie van langskomen en coaching op afstand: bijvoorbeeld een eerste sessie op lokatie en de rest op afstand.

Ik maak me zorgen dat mijn goede voornemens wegzakken als ik klaar ben, hoe voorkom ik dat?

We kijken samen wat haalbaar is voor jou en wat je valkuilen zijn bij het volhouden. Zo kunnen we een plan maken wat je helpt om je veranderingen vast te houden. Daarnaast kun je nog een of meer APK-sessies bijboeken als stok achter de deur. We kijken dan wat er goed gaat en waar je nog dingen anders kunt aanpakken.